Pilih satu Halaman

Soalan Lazim

Sebagai pemilik perniagaan, bagaimana #HireNowPayLater yang ditawarkan dapat membantu?

L
K

Promosi #HireNowPayLater Qwork merupakan penyelamat kami. Ia membolehkan kami merekrut pekerja gig tanpa kos pendahuluan, membebaskan aliran tunai kami untuk perbelanjaan yang lain.

Adakah proses permohonan untuk Promosi ini mudah dan lancar?

L
K

Ya, proses permohonan adalah sangat mudah dan lancar. Kami hanya memohon melalui aplikasi Qwork dan dapat mula merekrut pekerja gig dengan segera.

Adakah terdapat sebarang faedah tambahan melalui promosi ini?

L
K

Sudah tentu! Salah satu ciri terbaik ialah kami dapat yuran permohonan percuma, jimat RM150. Ini merupakan insentif yang terbaik buat perniagaan PKS seperti kami.

Adakah anda akan mengesyorkan promosi #HireNowPayLater Qwork kepada perniagaan lain?

L
K

Semestinya. Promosi ini telah menolong kami mengoptimumkan perbelanjaan dan menyelaraskan proses pengambilan, saya amat mengesyorkan untuk mengambil kesempatan daripada promosi #HireNowPayLater Qwork. #HireNowPayLater terbaik.

Kurangkan Beban Kewangan

Ambil peluang eksklusif ini untuk membebaskan aliran tunai dengan menikmati promosi #HireNowPayLater khas untuk pemilik perniagaan. Hanya memohon dan anda boleh merekrut pekerja sambilan dengan senang di aplikasi Qwork dan bayar kemudian.

Gunakan kemudahan kredit yang mematuhi syarat-syarat Syariah melalui https://employer.qwork.my dan nikmati rekrutmen yang mudah. Terhad kepada 20 permohonan pertama, kami menawarkan yuran permohonan percuma (berharga RM150).

Utamakan Keperluan Perniagaan

Tulang belakang setiap perniagaan adalah pekerjanya, sebagai majikan kos operasi (termasuk gaji pekerja) yang melambung akibat ekonomi semasa adalah amat membebankan. Jangan bimbang, Qwork kan ada! Kami membantu anda merekut pekerja fleksible tepat pada masanya dan mengikut keperluaan perniagaan anda (buat pekerja sambilan atau sepenuh masa) tanpa ragu di platform kami! 

Tawaran masa terhad ini adalah huluran kredit tunai sehingga RM1500* buat penempatan pekerja gig di laman web https://employer.qwork.my untuk merekrut pekerja yang sesuai buat sementara waktu pada musim perayaan ini. Promosi ini bukan sahaja boleh menaikan taraf perniagaan anda malah boleh meringankan beban operasi perniagaan anda juga pada musim ini.

Cara Memohon

Daftar

Jika anda sudah mendaftar sebagai pemilikan perniagaan di laman web, mohon terus untuk promosi RollingPay + Qwork #HireNowPayLater.
Jika anda belum mendaftar, sila layari laman web https://employer.qwork.my dan daftar secara percuma untuk menikmati promosi ini.

Kredit Penempatan Pekerja Gig

Setelah mendaftar, mohon terus kemudahan kredit tunai sehingga RM1500*.

Bayar Melalui Ansuran

Setelah permohonan diluluskan, bayar secara bulanan dalam tempoh sehingga 90 hari.

Kelayakan

1. Perniagaan berdaftar di Malaysia

2. Perniagaan telah beroperasi lebih dari 1 tahun

3. Mempunyai pekerja tetap minimum 10 orang* (optional)

4. Pendapatan tahunan RM250,000 keatas

Mohon sekarang! Jangan lepaskan peluang ini!

Tentang RollingPay:

RollingPay adalah sebuah syarikat teknologi kewangan yang memulakan misi untuk membentuk semula landskap pembiayaan gaji. Komited untuk memajukan inklusi kewangan, penyelesaian inovatif kami memenuhi keperluan perniagaan, khususnya PKS, dengan memberikan mereka pilihan pembiayaan gaji yang fleksibel dan patuh syariah. Kami berdiri di perbatasan teknologi dan kewangan, memanfaatkan sistem dan analisis data terkini untuk memberdayakan perniagaan dan individu.

 

Tentang Qwork:

Qwork diiktirafkan pada Julai 2017 untuk menangani masalah retensi pekerja dan peningkatan kos pengambilan pekerja. Misi syarikat ini adalah untuk membangunkan tenaga kerja berdasarkan gig yang berpengetahuan, mahir, fleksibel, dan mahir dalam pelbagai industri dan fungsi. Qwork bertujuan untuk mengdemokratikkan peluang pekerjaan untuk semua dengan membolehkan pencari kerja mengakses peningkatan kemahiran (untuk mengakses gig yang membayar lebih tinggi) dan gaji yang adil yang disertakan dengan keselamatan sosial, untuk faedah diri mereka sendiri dan keluarga mereka.

Diketuai oleh pemikiran visioner pengasas Muna Munirah dan Dr. Mimi Aminah, Qwork telah mengunci peringkat pendanaan Pra Siri A yang akan membolehkan syarikat ini memperluas penawarannya di seluruh Asia Tenggara. Sehingga kini, Qwork telah bekerja dengan lebih dari 100,000 pekerja gig, menghubungkan mereka dengan hampir seratus majikan di seluruh Asia Tenggara yang akan memulakan perjalanan mereka ke arah kelestarian korporat melalui sistem pelaporan ESG Qwork, inisiatif yang dijalankan oleh pengasasnya sejak tahun 2021. 

Borang Permohonan

Setelah kami menerima borang permohonan anda, kami akan menghubungi melalui emel untuk langkah-langkah seterusnya.

Disclaimer:

Promosi ini sah untuk masa yang terhad dan tertakluk kepada terma dan syarat. Yuran permohonan berharga RM150 adalah percuma buat 20 permohonan pertama sahaja. Qwork dan RollingPay berhak untuk mengubah suai atau menarik balik promosi pada bila-bila masa.